Haos într-o stație de metrou din Roma: Român jefuit și lăsat într-o baltă de sânge, după ce i-a spart capul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

L-au lovit în cap în încercarea de a-l jefui: haos în fața stației de metrou din Roma, după ce un român de 47 de ani a fost victima unei tâlhării.

Ofițerii postului de poliție Celio, în timp ce efectuau un serviciu de combatere a infracțiunilor, în apropierea stației de metrou Colosseo, au observat un grup de persoane, care păreau că se băteau între ele.

 

Român, jefuit și lăsat într-o baltă de sânge, după ce i-a spart capul

 

Împreună cu câțiva colegi de la secția de poliție Trastevere, agenții au constatat imediat că era vorba de fapt de un jaf comis asupra unui cetățean român de 47 de ani care, în încercarea de a-l opri pe autorul furtului unui rucsac care îi aparținea, a fost lovit în cap cu un obiect contondent, care nu a fost găsit la fața locului. Lovitura i-a provocat o pierdere abundentă de sânge.

Autorul tâlhăriei, identificat ca fiind M.H., în vârstă de 44 de ani, cetățean magrebian, aflat încă în apropiere, a fost imediat blocat de poliție și arestat pentru infracțiunea de tâlhărie calificată, în timp ce victima, transportată la policlinica Umberto, a primit un prognostic de 5 zile pentru rănile suferite.

 

Italia. Familie de români, scandal monstru la spital: Asistentă internată cu coaste rupte, doi medici snopiți în bătaie

 

În timp ce aici românul era victima unei infracțiuni și a ajuns la spital pentru îngrijiri, în regiunea Sicilia, alți români erau cei care creau haos în camera de urgență a spitalului Vittoria din regiunea Ragusa. Două persoane, de naționalitate română, au însoțit o rudă la urgențe, solicitând tratament pentru agravarea bruscă a stării de sănătate a acesteia. Cei doi ar fi cerut tratament imediat și nu au acceptat timpul de așteptare, așa că au atacat personalul de la camera de urgență. Cei doi au bătut două asistente și un lucrător medical, distrugând totul în sala de așteptare.

Trei persoane au fost rănite de românii furioși că nu au întâietate: o asistentă a fost internată în spital cu coaste fracturate. I s-a dat un prognostic de 25 de zile. Alți doi colegi, atacați tot de cele două rude ale femeii, își vor reveni în 15 zile. De asemenea, cei doi români au aruncat pe jos scaunele din sala de așteptare a urgențelor.

Calmul a fost restabilit de carabinierii din Vittoria, care au intervenit împreună cu poliția. Partenerul femeii, un român în vârstă de 43 de ani, a fost reclamat pentru amenințări și vătămare corporală gravă a unui funcționar public. Același lucru s-a întâmplat și cu fiul de 15 ani al femeii. El va fi judecat de Tribunalul pentru minori din Catania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel