Dăncilă i-a trimis invitație lui Juncker datată 2018?

Luat cu reformele, Guvernul nu a aflat că am trecut în 2019. Invitațiile distribuite de guvernul României la concertul organizat joi, la Ateneul Român, pentru a marca debutul Președinției României la Consiliul Uniunii sunt datate "8 ianuarie 2018". Invitații au primit probabil și invitații de la instituțiile europene care vor fi prezente la București.

O astfel de invitație a fost publicată de către senatoarea PNL Alina Gorghiu, pe contul său de Facebook. 

"Uite prostie! Primesc azi o invitație pentru concertul care va avea loc mâine la Ateneul Român, pentru a marca debutul Președinției României la Consiliul UE. Mi se cere să confirm prezența până la data de "8 ianuarie 2018". Oare "profesioniștii" din Cabinetul Dăncilă nu cunosc nici măcar anul în care preluăm președinția rotativă!? Un lucru este cert: după domniile lor, am ratat să confirm prezența la concert cu un an. Mai mult, pentru un eveniment de o asemenea anvergură, mi se pare lipsă de respect să primesc invitația cu doar o zi înainte. Diletantism? Lipsă de organizare? Sau pur și simplu nepăsare? Dacă până și la lansarea deținerii de către România a Președinției Consiliului EU dai cu bâta-n baltă, ce speranțe să mai avem că următoarele șase luni se vor desfășura la standarde înalte de profesionalism!?", a scris Gorghiu, pe Facebook.

La festivitatea de preluare a președinției rotative sunt așteptați o serie de înalți oficiali europeni, printre care președintele Comisiei Europene, al Consiliului European și al Parlamentului European.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.28