Grupare de proxeneţi români, destructurată de DIICOT. 21 de persoane aduse la audieri

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

O grupare de proxeneţi din Călărași a fost destructurată de DIICOT. Suspecții au forţat șase tinere, între care 3 minore, să se prostitueze.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Călărași au stabilit că, în perioada iunie 2019 – februarie 2020, în județul Călărași s-a constituit un grup infracțional organizat format din 9 persoane, bănuite de traficarea și exploatarea sexuală, prin recrutare, transportare, primire și determinare prin inducere în eroare la practicarea prostituției.

Membrii grupării sunt suspectați că au traficat sau au înlesnit practicarea prostituției pentru bani unui număr de 6 tinere, între care 3 minore.

Procurorii și polițiștii au făcut 7 percheziții domiciliare în Călărași, Ilfov și București, în urma cărora 21 de persoane au fost audiate.

Vineri, 7 persoane vor fi prezentate Tribunalului Călărași cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, iar față de o altă persoană a fost dispusă măsura controlului judiciar.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel