Grecia. Părinții împușcați, copiii sufocați. Un proprietar a ucis o familie din cauza datoriilor la chirie

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Româncă, ucisă cu sânge rece la o fermă. Poliția caută vinovații, însă pare a fi un mister imposibil de deslușit
Italia. Româncă, ucisă cu sânge rece la o fermă. Poliția caută vinovații, însă pare a fi un mister imposibil de deslușit

Crima a zguduit populația de 3.000 de locutori a orășelului Andravida, sud-vestul Greciei. Cuplul fără suflare și cei doi copii ai lor au fost descoperiți miercuri, 2 martie.

Potrivit Libertatea, suspectul, 60 de ani, a fost reținut și este acuzat de patru crime cu premeditare și încălcarea regimului armelor. Principalul suspect a fost arestat sâmbătă, în orașul-port Patras din vestul Greciei. Iar bărbatul reținut le-a mărturisit calm anchetatorilor că i-a împușcat pe membrii familiei Klotsi, mama de 37 de ani și tatăl de 32 de ani, din cauză că aceștia nu-i plătiseră chiria. Îi avertizase deja, oprindu-le apa în casă.

Pe cei mici, de 2, respectiv 3 ani, i-a sufocat cu o pernă. Al treilea copil al soților Klotsi, 12 ani, a scăpat teafăr fiindcă nu era acasă.

Patris News scrie că ucigașul locuia alături de casa în care a comis omorurile. El a pus cadavrele într-o remorcă și le-a acooperit cu lenjerie de pat. Ucigașul ar fi el însuși tatăl a doi copii.

Duminică, 6 martie, zeci de persoane, între care rude ale familiei suprimate, se aflau în fața judecătoriei din Andravida, unde a fost adus bărbatul. Poliția l-a protejat de linșaj.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel