Grecia arde. Ciprian Ilea, mesaj emoționant

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Incendiile devastatoare din Grecia care a dus până în acest moment la până 70 de morți nu lasă România indiferentă nici la nivel de autorități, nici la nivel de oameni de rând. 

România intenționează să trimită mai multe echipe de pompieri pentru a ajuta Grecia în lupta cu flăcările devastatoare. Nici românii care merg în proporție covârșitoare în vacanțe în Grecia nu rămân indiferenți față de suferința lor.

Iată unul dintre mesaje, transmis de Ilea Ciprian: 

Nu va speriați, nu a fost nici un atentat cu bombă sau război, nu ne punem nici unul steagul Greciei la profil(nu mai e la modă) dar mulți dintre noi au fost în vacanțe în Grecia și știu că grecii sunt oameni calzi, primitori și amabili, știu să își trateze bine turiștii. Grecia însă e în doliu, Grecia a ars de multe ori începând de la Perși încoace și încă dinainte de ei, dar Grecia intodeauna a reînviat că pasărea Phoenix, are încăpățânarea de a dăinui peste veacuri. Eu am crescut cu povestirile și istoriile lui Homer și am avut ocazia de a încerca și ospitalitatea grecească, așadar chiar dacă astăzi sunt o națiune mai săracă, o parte din mine azi e tristă e tristă văzând neputința omului în lupta cu forțele naturii! Grecia arde dar Grecia nu va dispărea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel