Gorghiu: Ministru eliminat din Guvern. PSD se devorează din interior

Narcis Popa |
Data publicării:
Guvern Dăncilă
Guvern Dăncilă

Alina Gorghiu spune că ministrul Victor Negrescu a demisionat ca urmare a unor intrigi politice, el fiind de fapt eliminat din Guvern. 

"A demisionat sau nu? Ministrul delegat pentru afaceri europene cade victimă unei intrigi politice și unei proceduri incerte care împreună ar putea duce la eliminarea sa din Guvern. Situația arată lipsa de responsabilitate cu care PSD tratează problematica europeană cu numai câteva zile înainte de publicarea raportului MCV și cu câteva săptămâni înainte ca România să preia președinția rotativă a Consiliului. Situația relevă disponibilitatea liderlor PSD de a se lupta între ei chiar și pe ruinele imaginii externe a țării! Este cea mai bună dovadă că PSD nu se va opri în a se devora din interior.
Pe ansamblu, deprecierea și umilirea lui Negrescu pare a fi în linie perfectă cu orientarea anti – europeană a PSD din ultimele săptămâni și o exprimare a ideii că în structurile de putere de la București un personaj cu bune relații și specializări în relațiile europene reprezintă un străin," este mesajul Alinei Gorghiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel