Gogoși pufoase de post. Cea mai simplă și ieftină rețetă. Desertul perfect pentru pofticioși

Nicoleta Baciu / 21 mar 2021, 11:10 Salveaza PDF Comentarii
gogosi de post reteta
gogosi de post reteta

Gogoși pufoase de post. Cea mai simplă și ieftină rețetă. Desertul perfect pentru pofticioși. Asta este cea mai bună și rapidă rețetă pentru gogoşi de post pufoase și aromate. Sunt ieftine, se fac repede și sunt desertul perfect pentru zilele în care ții post. 

Gogoși pufoase de post. Cea mai simplă și ieftină rețetă. Desertul perfect pentru pofticioși. Ingrediente

 

Citește și Caponata siciliană, cel mai bun preparat cu vinete, de post. Gospodinele din Italia au dezvăluit secretul rețetei cu tradiție

500 g faină; 

250 ml apă călduţă, 

25 g drojdie proaspătă;

50 ml ulei;

3 linguri zahăr;

esență de vanilie;

1 praf de sare.

Vezi și: Pateu vegetal din morcovi / pateu de post făcut acasă. Ingrediente simple, sănătoase, naturale și delicioase: Așa știi ce mănânci

Gogoși pufoase de post. Cea mai simplă și ieftină rețetă. Desertul perfect pentru pofticioși. Mod de preparare

 

 

Drojdia se dizolvă în puțină apă călduță. Într-un vas se pune făina și sarea, drojdia dizolvată în apă călduță, esența, uleiul. Treptat, turnați restul de apă călduță si amestecați, până obțineți un aluat omogen și lipicios, dar care nu se lipește de mâini. Aluatul se lasă la dospit până își dublează volumul.

 

Dacă ți-a plăcut rețeta de Gogoși pufoase de post. Cea mai simplă și ieftină rețetă. Desertul perfect pentru pofticioși, s-ar putea să îți placă și rețeta Prăjitură cu cremă de cafea. Rețeta unui desert fin, al cărui gust te va cuceri 

 

Masa de lucru se unge cu puțin ulei. Punți aluatul de gogoși de post, mai frământați de 2-3 ori și întindeți-l cu sucitorul. Gogoșile se formează cu paharul, și se lasă la crescut încă 2-3 minute.

 

Dacă ți-a plăcut rețeta de Gogoși pufoase de post. Cea mai simplă și ieftină rețetă. Desertul perfect pentru pofticioși, s-ar putea să îți placă și rețeta Negresă de post cu unt de arahide. Rețeta unei prăjituri pe care o veți îndrăgi. Simplu și ușor de făcut

 

Într-un vas înalt se toană ulei și se lasă să se încălzească.  În el se pun la prăjit gogoșile. Când sunt gata, se scot pe un șervet de hârtie, care să absoarbă excesul de ulei. La final, se pudrează cu zahăr vanilat. Poftă bună. 

[citeste si]

 

 

 

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy