Gluma postată de MAI, după ce Poliția a recunoscut negocierile cu o grupare interlopă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

În ziua în care oficialii Poliției Române au admis că s-au întâlnit în secret cu liderii unei grupări interlope, Ministerul Afacerilor Interne a încercat să comunice o informație de interes public printr-o glumă pe pagina sa oficială de Facebook.

La doar câteva ore după oficialii Poliție Române au admis că șeful IGPR s-a întâlnit cu unul dintre interlopii din clanul Duduianu, pentru a devansa înmormântarea liderului Emi Pian, pe pagina oficială de Facebook a ministerului Afacerilor Interne a fost publicată o glumă pe tema unui subiect amplu dezbătut de presa internațională, și anume posibila plecare a fotbalistului Lionel Messi de la FC Barcelona.

„Mulțumim pentru înțelegere, Leo Messi! Pentru toți cei care ne-ați întrebat dacă Lionel Messi s-a transferat la noi, vă informăm că în acest moment în MAI nu sunt în desfășurare concursuri de angajare din sursă externă. Daca alte cluburi își doresc transferul fotbalistului argentinian, vă informăm că acesta nu poate semna decât după cele 14 zile de carantină. Așa după cum știți regiunea Cataluna, din Regatul Spaniei, este pe lista țărilor/zonelor pentru care se impune această măsură, iar Leo va trebui să se conformeze. Vă readucem aminte că această listă pentru care se impune măsura carantinării la domiciliu sau locația declarată (14 zile), la sosirea în România, o puteți găsi la adresa”, se arată în mesajul postat joi seară de Ministerul Afacerilor Interne.

Prin intermediul acestei postări, ministerul Afacerilor Interne a încercat să comunice o informație de interes public, despre carantinarea la domiciliu.

Mesajul a fost însoțit de o fotografie editată în care fotbalistul argentinian ar fi la o conferință de presă a MAI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel