Gigi Becali l-a dat AFARĂ pe Meme Stoica de la FCSB

Narcis Popa |
Data publicării:

Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, a anunțat, miercuri seară, că directorul sportiv Mihai Stoica a plecat de la vicecampioana României, motivând că acesta își dorește o perioadă de pauză.

Becali crede că principalul motiv pentru care Mihai Stoica a luat acestă decizie este legat de transferurile făcute de FCSB în această vară, dar și de forma actuală a echipei, care este pe locul 9 în campionat, după patru runde, și întârzie să numească un antrenor principal, după ce Bogdan Andone a demisionat, joi, în urma eșecului cu Alașkert, din turul 2 preliminar al Europa League.

"MM (n. red. - Mihai Stoica) a plecat și el. E prietenul meu, dar a plecat. El a spus că vrea să se retragă. Vrea o perioadă de liniște, are niște probleme. Nu mai stă pe bancă, dar prieten rămâne, poate să facă ce vrea. I-am spus că îl chem pentru o lună să îi dau primă pentru calificarea în grupele Europa League. Nu se strică nimic între noi, în prietenia noastră. Nu o să aduc pe nimeni în locul lui. Am să-i demonstrez că îi sunt prieten. Cred că și asta l-a determinat să plece (n.red. - strategia de transferuri)", a declarat Becali, miercuri, la DigiSport.

Vestea demisiei lui Mihai Stoica vine cu o zi înainte de meciul lui FCSB contra celor de la Mlada Boleslav, din turul 3 preliminar al Europa League. Partida se dispută joi, de la ora 21:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel