Gestul unei românce la vot care impresionează mii de oameni. O IMAGINE cât un MILION de cuvinte

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Poza unei românce din străinătate stârnește mii de reacții pe rețelele de socializare, după ce a fost surprinsă sărutând steagul României amplasat în afara unei secții de votare. 

Românii distribuie masiv pe grupurile de Facebook dedicate celor plecați la muncă în străinătate o fotografie cu o tânără care sărută steagul amplasat la intrarea într-o secție de votare.

"O imagine cât catralioane de cuvinte, îți rupe inima este efigia zguduitoare a dorului de țară, dar mai e și altceva, în același timp, mă gândesc înfiorat că n-am văzut ceva mai frumos, o mai extraordinar de semnificativă imagine răvășitoare a iubirii de România...chiar că merită să mori înfășurat în tricolor.

Instantaneu de la o secție de votare de undeva de "afară"...săracii români izgoniți din țara lor de leprele astea nemernice care ne-au furat viața, nouă și părinților noștri și acum ne fură și viitorul copiilor noștri, îți vine să-i nimicești cu ciocanul de forjă, nu să-i gâdili cu ștampila de vot, li se rupe lor de vot, sper să-i ajungă blestemele, că dreptate și justiție nu vom avea forever...", este mesajul care însoțește fotografia.

Iată imaginea:

 (w670)

Românii din Diaspora s-au mobilizat exemplar pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Aceștia au manifestat un entuziasm extraordinar și au arătat cât au sufletul de frumos.

Vezi aici momentul emoționant de la secția din Spania. O româncă a cântat "Acasă-i România" și a impresionat pe toată lumea.

Vezi aici hora incinsă de români în secția de votare din Londra.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel