Gest disperat al unui român. Întins pe carosabil, a fost lovit mortal de o maşină

Alexandru Ichim |
Data publicării:

Poliţiştii tulceni anchetează cazul unui bărbat care, fiind întins pe carosabil, a fost lovit mortal, marţi seara, de o maşină pe drumul european E87, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Victima, are 42 de ani şi este din Tulcea, iar şoferul maşinii - un bărbat de 44 de ani din localitatea Luncaviţa, scriu jurnaliștii de la Agerpres.

"Bărbatului de 42 de ani i-au fost aplicate manevre de resuscitare de către de către un echipaj medical şi a fost transportat la o unitate spitalicească, unde, ulterior, a fost declarat decesul acestuia. Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice", precizează IPJ.

S-a deschis un dosar penal 



În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetate penală şi fac verificări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii evenimentului rutier.

Este al doilea eveniment petrecut săptămâna aceasta în judeţul Tulcea în urma căruia o persoană întinsă pe carosabil este lovită de o maşină şi moare, un accident similar petrecându-se cu 24 de ore înainte, în oraşul Măcin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel