Germania. Un șofer român, pericol de autostradă, după ce a mers pe contrasens, mai bine de un kilometru

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Germania. Un șofer român, pericol de autostradă, după ce a mers pe contrasens, mai bine de un kilometru
Germania. Un șofer român, pericol de autostradă, după ce a mers pe contrasens, mai bine de un kilometru

Un autotren, cu numere românești, a pus pe jar o patrulă de la polița rutieră, după ce a fost văzut, duminică dimineața, în jurul orei 1.00,  mergând pe contrasens, pe autostrada A7, între aria de servicii Harz West și nodul Rhüden.

O mașină de patrulă a poliției autostrăzii din Hildesheim se afla pe autostrada A7, între aria de servicii Harz West și nodul Rhüden, a reușit să oprească rapid camionul care mergea pe contrasens. Oamenii legii au stabilit că șoferul, de origine română, în vârstă de 59 de ani, și-a dat seama de greșeala sa și a oprit pe banda de urgență.

Conform investigațiilor ulterioare, șoferul le-a povestit polițiștilor că a făcut o pauză de câteva ore în zona de servicii Harz West și apoi a intrat pe autostrada 7 în direcția opusă. Din fericire, călătoria sa pe contrasens s-a încheiat după aproximativ un kilometru, relatează hildesheimer-presse.de.

O tragedie a fost evitată datorită volumului redus de trafic din acel moment și nu a existat niciun pericol pentru ceilalți participanți la trafic. Șoferul român a fost supus unui test de alcoolemie, care a indicat o alcoolemie de 1,67 la mie. Șoferului i-a fost prelevată o probă de sânge, iar permisul de conducere i-a fost retras la ordinul procuraturii din Braunschweig.

Camionul a fost tractat de o companie din Bockenem, care a fost chemată la fața locului, iar autostrada a fost închisă pentru o perioadă scurtă de timp.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel