Germania. Un român și complicele său, prinși cu ajutorul unui elicopter, după un jaf de cablu

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Germania. Un român și complicele său, prinși cu ajutorul unui elicopter, după un jaf de cablu
Germania. Un român și complicele său, prinși cu ajutorul unui elicopter, după un jaf de cablu

Un român a fost arestat în Germania, după ce a fost prins la furat de cabluri de pe un fost șantier. Bărbatul a reușit inițial să fugă în pădure, însă a fost depistat de un elicopter cu camere cu termoviziune.

Un rezident din Marl a informat poliţia, duminică seara, în jurul orei 21:45, că a avut un posibil furt de cablu dintr-o clădire de pe un fost şantier de minerit de pe Carl-Duisberg.

La sosirea, patrulelor de poliție, mai multe persoane au fugit de la locul faptei în direcția unei păduri în apropiere. Polițiștii au solicitat ajutoare, la fața locului sosind un câine polițist și un elicopter, dotat cu o cameră cu termoviziune. 

Cu ajutorul acestei camere termice, cei doi suspecți au putut fi identificați. Bărbații se ascundeau într-un tufiș într-un spațiu deschis, transmite presseportal.de.

Cele două persoane, un român, de 36 de ani, și un bulgar, de 51 de ani, ambii fără domiciliul permanent în Germania, au fost arestați temporar de serviciile de urgență. Asupra lor au fost găsite mai multe unelte de spargere. Investigațiile sunt în derulare.

Un alt român, care fusese dat în căutare internațional, a fost depistat, duminică, pe autostrada A 52.

Român, căutat internațional, depistat pe autostrada A 52. Bărbatul avea droguri, ascunse în lenjeria intimă

 

 

Un român, căutat cu un mandat internațional de arestare, a fost depistat de poliția federală, duminică, pe A52.  

Duminică dimineața, serviciile de urgență ale poliției federale au prins un tânăr român, de 23 de ani, care era căutat în baza unui mandat internațional de arestare.

Ofițerii l-au depistat pe suspectul român, în timpul unui control pe A52, la intersecția Elmpt ( districtul Viersen ), chiar lângă granița olandeză.

La verificarea datelor românului, oamenii legii au stabilit că acesta fusese dat în căutare de autorități din România, pentru mai multe infracțiuni patrimoniale.

„În timpul percheziției, în chiloții bărbatului au fost găsite și 23 de grame de marijuana. Drogurile au fost confiscate”, a relatat  un purtător de cuvânt al poliției federale, citat de 24rhein.de.

Acesta a fost arestat și dus la secția de poliție federală din Kempen. Procuratura din Dusseldorf a emis apoi un ordin de reținere. Luni dimineață, românul a fost dus în fața magistratului în scopul deschiderii mandatului de arestare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel