Germania. Un român și-a atacat cu toporul ginerele

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Un român în vârstă de 53 de ani, din Altensteig, Germania, și-ar fi atacat ginerele, un tânăr în vârstă de 32 de ani, cu un topor.

 

Potrivit polițiștilor, din cercetări a reieșit că cei doi bărbați au stabilit să se întâlnească într-o seară pentru a purta o discuție într-o parcare.

În momentul în care românul în vârstă de 53 de ani a ajuns la locul de întâlnire, l-a atacat pe tânărul de 32 de ani, ginerele său, cu un topor. Acesta a reușit să scape de atacator și să fugă, deși fusese rănit de socrul său. 

În urma incidentului, bărbatul de 32 de ani, ușor rănit, a decis să reclame incidentul la poliție, însă abia câteva zile mai târziu. În cele din urmă, ancheta în acest caz a fost preluată de Departamentul de Investigații Criminale Calw.

Ulterior, ofițerii au reușit să îl găsească și să îl aresteze pe suspect.

La solicitarea Parchetului din Tübingen, cetățeanul român în vârstă de 53 de ani a fost prezentat luni, 13 decembrie, în fața magistratului competent de la Tribunalul districtual din Tübingen, care a emis și pus în aplicare un mandat de arestare. De atunci, suspectul a fost reținut, informează un comunicat de presă al poliției.

 

Un român și-a UCIS fostul patron cu TOPORUL apoi i-a atacat și pe cei doi copilași ai lui: Va fi închis pe viață

 

Un caz asemănător, însă cu un final tragic a avut loc cu un bărbat de 36 de ani, de origine română, care și-a lovit mortal fostul șef cu o secure și a rănit doi minori. Acesta a fost condamnat la închisoare pe viață. Crima a avut loc în luna ianuarie, în Konstanz, Germania.

Tribunalul regional din Konstanz, Germania, a considerat că toate dovezile arată că românul și-a ucis fostul angajator în locuința sa din Hohenfels (districtulKonstanz) în luna ianuarie 2021. Ulterior, i-a rănit grav și cei doi copii ai victimei, de 9, respectiv 13 ani. "Avem de-a face cu un act atroce", a declarat joi, la pronunțarea verdictului, judecătorul președinte Arno Hornstein.

Acuzatul, un bărbat de naționalitate română, a fost condamnat în cele din urmă pentru omor prin imprudență și două tentative de omor. Acuzarea ceruse să fie încadrat la crimă. Motivul atacului și desfășurarea exactă a evenimentelor nu au putut fi clarificate definitiv în cadrul procedurii, a precizat Hornstein. Totuși, magistratul presupune că românul a venit să comită un jaf, dar a fost surprins în toiul acțiunii, scrie stuttgarter-nachrichten.de.

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel