Germania. Un român s-a masturbat într-un tren și a hărțuit sexual o tânără

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Centrul de control al situațiilor de urgență al Deutsche Bahn a informat, joi, 30 septembrie, în jurul orei 15.20, secția de poliție federală din Magdeburg cu privire la o agresiune sexuală într-un tren care circula pe linia Berlin - Salzwedel.

O patrulă a Poliției Federale s-a deplasat imediat în stația Salzwedel, unde trenul a fost oprit. O tânără de 18 ani, care se afla într-o excursie școlară, a declarat că un bărbat, de origine română, s-a așezat pe un scaun, în raza ei vizuală, și-a băgat mâna în pantaloni și s-a masturbat în timp ce o privea în mod constant, căutând contract vizual.

Adolescenta și-a părăsit locul și a anunțat profesorul. Bărbatul s-a încuiat apoi în toaleta trenului. O altă femeie, în vârstă de 24 de ani, le-a spus polițiștilor că agresorul a abordat-o și pe ea, presseportal.de.

Bărbatul at fi atins-o pe umăr de mai multe ori, făcând gesturi obscene. Ulterior i-a spus că vrea să întrețină relații sexuale cu ea. În prezența poliției, ambele femei l-au identificat pe bărbat, un cetățean român, de 41 de ani. Acesta este acuzat de hărțuire sexuală, exhibiționism și tulburarea liniștii publice. Cele două victime au refuzat să primească îngrijiri medicale și și-au continuat călătoria, iar românul a fost coborât din tren și arestat.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel