Germania: Un șofer român a vrut să se întoarcă în țară cu un „suvenir“ din Franța. Vameșii nemți au înlemnit când au aflat adevărul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Polițiștii poliției de frontieră din Burghausen au dat lovitura marți dimineață la un control de rutină lângă Ampfing. Un șofer român de 22 de ani se întorcea spre casă cu un mare „suvenir“.

O camionetă Iveco albă, înmatriculată în Franța, a atras atenția polițiștilor, care au tras-o pe reapta pentru verificări. La volan se afla un tânăr român de 22 de ani, care s-a legitimat cu o carte de identitate, însă când polițiștii i-au cerut și permisul de conducere și actele mașinii, acesta început să se bâlbâie.

Tânărl venea din Franța și se îndrepta spre România, cu rezervorul mașinii plin pe jumătate, dar fără absolut niciun bagaj și niciun ban în numerar.  După câteva verificări, polițiștii au înțeles că mașina fusese căutată în Franța, fiind dată ca furtă în bazele de date. Tânărul șofer român a recunoscut într-un final că a furat camionul, potrivit unui comunicat de presă al secției poliției de frontieră Burghausen.

Acesta nu a mai ajuns la destinație în țara natală,  căci poliția de frontieră din Burghausen l-a arestat, i-au confiscat camionul pe care îl luase drept „suvenir“ din țara vecină și l-au predat apoi pe mâna colegilor din Traunstein.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel