Germania. Cerșetor român violent, arestat după ce a atacat mai multe persoane

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

O persoană necunoscută a sunat, duminică după-amiază, în jurul orei 14:30, la ușa unei bătrâne, de 91 de ani de pe Abt-Rudolf-Strasse din orașul Ellwangen. Polițiștii au reușit să-l identifice și rețină pe bărbatul de origine română, în vârstă de 38 de ani. 

Bărbatul i-a dat bătrânei un bilet prin care i-a cerut bani pentru familia sa. La început bătrâna nu a răspuns cererii bărbatului, motiv pentru care acesta a lipit-o de perete și a prins-o de braț.

Pentru a scăpa de bărbatul agresiv, femeia, în vârstă de 91 de ani, a intrat în bucătărie, a luat 10 euro și i-a dat cerșetorului. Suma nu l-a mulțumit pe bărbat, care a cerut și inelul pe care bătrâna doamnă îl purta pe deget.

Prin urmare, bătrâna de 91 de ani l-a împins pe bărbat afară din apartamentul ei și a încuiat ușa. Ulterior a anunțat secția de poliție Ellwangen, care a început cercetările.

În aceeași zi, secția de poliție Ellwangen a primit și alte apeluri despre un cerșetor agresiv. Poze cu cerșetorul și cu mașină folosită de acesta fost făcute de martori și puse la dispoziția polițiștilor.

O patrulă de poliție de la secția de poliție Ellwangen a reușit, marți, să localizeze și să oprească vehiculul. Ăn mașină se afla cerșetorul agresiv. După consultarea parchetului Ellwangen, cetățeanul român, în vârstă de 38 de ani, a fost arestat temporar și dus în fața unui judecător, care a semnat mandatul de arestare al românului.

Un alt român, care era căutat de magistrații Parchetului Magdeburg, încă din luna octombrie 2021, a fost depistat într-o gara.

Germania. Român condamnat la închisoare, surprins în timp ce se plimba prin gară

 

Luni, 21 februarie 2022, în jurul orei 10:30, o patrulă a poliției federale a verificat un bărbat de 34 de ani, de origine română, în gara principală din Magdeburg.

În cadrul cercetării ulterioare a datelor personale ale bărbatului, polițiștii federali au constatat că cetățeanul român era căutat de magistrații Parchetului Magdeburg încă din luna octombrie 2021.

În consecință, în luna august 2020, instanța Magdeburg l-a condamnat pe român la 40 de zile de închisoare sau la plata unei amenzi, în valoare de 800 de euro pentru fraudă, relatează presseportal.de.

Întrucât bărbatul a plătit, la acea vreme, doar o parte din amenda, magistrații au emis un mandat de arestare. După ce l-au depistat în gara Magdeburg, polițiștii federali l-au arestat pe român și l-au dus la birourile de la gara principală. Acolo i-au deschis mandatul de arestare.

Doar după ce românul a plătit amenda de 500 de euro și alte daune de 168,10 euro, a putut părăsi secția de poliție federală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel