Germania. Tren întors în gară din cauza unui pasager neașteptat: Un bebeluș de 11 luni călătorea singur

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

A fost panică într-o gară din Germania, după ce un bebeluș de 11 luni a fost separat de părinții săi. Astfel, acesta a ajuns să se plimbe singur cu trenul, în timp ce părinții au rămas în gară. 

Părinții unui copil de 11 luni au suferit un șoc atunci când trenul în care se afla bebelușul lor a plecat, fără ei la bord, din gara principală din Düsseldorf cu trenul RE3. În cele din urma, polițiștii federali au găsit-o pe micuță și au predat-o cuplului.

Tatăl a pus căruciorul și bebelușul în trenul care aștepta pe peronul gării principale din Düsseldorf. În timp ce tatăl încă își aștepta soția pe peron, ușile trenului s-au închis, iar copilul a rămas singur la bord. Tatăl a încercat în zadar să deschidă ușile.

La scurt timp după, trenul a părăsit stația, mergând în direcția Duisburg Hauptbahnhof. Cu toate acestea, copilul nu călătorea singur, pentru că pasagerii l-au anunțat imediat pe șeful de tren. Mecanicul a frânat după ce a fost informat și a adus trenul înapoi pe peron.

În acest timp, părinții panicați s-au grăbit la un taxi sperând că vor prinde trenul la următoarea gară, în Duisburg.

După ce trenul s-a întors în stație, copilul a fost predat ofițerilor Poliției Federale. Părinții s-au reunit cu bebelușul la secția de poliție din Düsseldorf, arată poliția într-un comunicat.

 

Un bebeluș a traversat Mediterana fără părinţi, într-o ambarcaţiune plină cu zeci de migranți

 

Printr-o aventură a trecut și un bebeluș de un an, neînsoţit şi ai cărui părinţi l-ar fi trimis să traverseze singur Marea Mediterană. Acesta a ajuns în siguranţă pe insula Lampedusa, au relatat media italiene, citate de AFP.

Copilul, despre care se crede că are un an, a fost observat de echipele de salvare printre circa 70 de bărbaţi. Aceștia se aflau într-o barcă acostată pe această insulă siciliană, conform cotidianului La Repubblica.

"A traversat Mediterana chiar înainte să fi învăţat să meargă. A înfruntat valurile singur", a adăugat cotidianul, subliniind că băieţelul este "prea mic pentru a-şi spune numele şi povestea".

Nici ceilalţi migranţi nu ştiau cum îl cheamă pe copil, dar părinţii acestuia i-ar fi rugat să aibă grijă de el în timpul traversării, probabil pentru că ei nu au putut să se îmbarce cu el.

Printre ceilalţi migranţi ajunşi recent se numără un adolescent de 14 ani, a cărui mamă a murit în timpul unei tentative de salvare în largul insulei, scrie Agerpres.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel