Germania. Trei români au furat trei paleți cu energizante

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Trei bărbați, care au urcat în grabă într-o mașină cu numere de România, au încercat să fure câteva sute de cutii de Red Bull dintr-un supermarket din Pfaffenhofen, Germania. Deși ei nu și-au dus planul până la capăt, portbagajul mașinii se vedea încărcat cu alte cutii din aceeași băutură, probabil furate.

Vineri seara, un martor a văzut cum, într-un supermarket din Pfaffenhofen, trei bărbați care s-au urcat apoi într-o mașină cu numere românești, au încercat să fure  mai multe palete de cutii de Red Bull într-un coș de cumpărături.

Unul dintre cei trei a plătit apoi ceva la casă, în timp ce ceilalți doi au ieșit din supermarket cu coșul de cumpărături plin cu băuturi prin ieșirea de urgență. Când alarma s-a activat, în parcare a fost găsit un VW Passat argintiu, cu numere românești. Mașina a plecat în trombă după ce cei trei bărbați au urcat. 

Deși martorul a încercat să rețină numărul de înmatrculare, se pare că acesta nu a fost reținut în mod corect sau nu se găsește în nicio bază de date accesibilă autorităților germane. Totuși, acesta spune că a văzut prin lunetă cum portbagajul mașinii era plin de alte cutii de Red Bull, relatează presa germană.

Ulterior, în apropierea ieșirii de urgență au fost găsiți mai mulți paelți de cutii de Red Bull, marfă în valoare de aproape 380 de euro. Probabil, declanșarea alarmei i-a determinat pe făptași să ascundă bunurile sustrase din magazin fără a-și finaliza însă tot planul. 

Autoritățile cred că acele cutii de Red Bull din portbagajul Passat-ului ar putea proveni dintr-un alt furtPersoanele care pot furniza informații relevante cu privire la cei trei bărbați sau la mașină sunt solicitate să raporteze la Inspectoratul de Poliție Weißenhorn la 07309-96550.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel