Germania. Tânără româncă, forțată de un conațional să se prostitueze: „Te tai și ajungi acasă în bucăți“. Era monedă de schimb pentru mașini ieftine

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O tânără româncă de 20 de ani ar fi fost obligată să se prostitueze în Germania. Un presupus proxenet, tot român, a fost arestat la granița dintre Bavaria și Austria.

Un cetățean român, în vârstă de 31 de ani, este acuzat de maltratarea și forțarea unei tinere românce, acum în vârstă de 20 de ani, să se prostitueze. El  a apărut vineri, în fața celei de-a șaptea camere penale de la Tribunalul Regional Traunstein, prezidată de judecătoarea Christina Braune, fiind acuzat că ar fi obligat-o pe presupusa victimă să se prostitueze. Mai mult, ar fi constrâns-o sexual și că ar fi rănit-o grav de mai multe ori. Bărbatul este, de asemenea, acuzat de infracțiuni legate de droguri. Procesul va continua pe 29 octombrie și 8 noiembrie, la ora 9.15.

Suspectul și femeia se cunoșteau din România. Potrivit rechizitoriului, întocmit de procurorul general Dr. Martin Freudling, bărbatul de 31 de ani știa că tânăra de 19 ani, pe atunci, practica prostituția în orașul irlandez Dublin începând din jurul datei de 22 ianuarie 2021. El a contactat-o prin intermediul Facebook și a convins-o să părăsească Irlanda și să se prostitueze în Belgia.

 

Germania. Tânără româncă forțată de un conațional să se prostitueze

 

Femeia a zburat la Anvers pe propria cheltuială la începutul lunii aprilie 2021. Din acel moment, inculpatul ar fi acționat ca proxenet al acesteia și i-ar fi luat toți banii obținuți. Potrivit procurorului, acesta a făcut același lucru la Bruxelles. Acolo, românul ar fi aranjat ca tânăra să se ocupe cu cu vânzarea de cocaină către clienți. După ce s-a întors la Anvers, la sfârșitul lunii aprilie 2021, femeia nu a mai dorit să lucreze ca prostituată. Acuzatul ar fi scos apoi un cuțit, a amenințat-o și i-a spus că trebuie să continue cel puțin până la 1 iulie. Altfel, i-ar fi tăiat fața, și "ajungea acasă în bucăți".


Sub presiunea inculpatului, cei doi ar fi călătorit cu autobuzul de la Anvers la Salzburg la 20 aprilie 2021. Potrivit rechizitoriului, tânăra de 20 de ani a refuzat să câștige bani acolo în același mod ca înainte. Apoi, bărbatul de 31 de ani ar fi lovit-o cu dosul mâinii peste față și cu pumnul în stomac și ar fi lovit-o cu piciorul în spate.

După trei incidente și palme suplimentare, martora a suferit hematoame dureroase și o lacerație la buză. A fost amenințată din nou cu cuțitul și cu "tăierea" dacă se va duce la poliție sau dacă va înceta să se mai prostitueze. Românul ar fi oferit serviciile sexuale ale tinerei de 20 de ani unui vânzător de mașini ca "reducere". De fapt, femeia a fost nevoită să întrețină relații sexuale cu bărbatul necunoscut împotriva voinței sale, se arată în rechizitoriu.

 

Româncă forțată să își vândă trupul: „Te tai și ajungi acasă în bucăți“

 

Bărbatul în vârstă de 31 de ani dorea să meargă cu mașina cu tânăra din Salzburg până în Elveția pe 27 aprilie 2021. Cu puțin timp înainte de granița cu Bavaria, femeia ar fi fost amenințată din nou cu cuțitul. La aceasta, el ar fi spus că o va "ucide" dacă va fi arestat. Cu toate acestea, femeia s-a dat de gol în fața ofițerilor de poliție la punctul de trecere a frontierei de pe autostradă de la Bad Reichenhall, iar românul, care avea atunci și un joint cu el, a fost reținut.

"Clientul meu spune că este nevinovat", a subliniat vineri avocatul apărării, Hans-Jörg Schwarzer, din Berchtesgaden. Bărbatul de 31 de ani avusese o relație cu tânăra. Nu o forțase să se prostitueze și nici nu o rănise. Ceea ce a spus martorul a fost "fictiv". Președintele instanței a replicat: "Martora are leziuni care corespund exact loviturilor pe care le-a descris“. Inculpatul a declarat că tânăra de 20 de ani a căzut de două ori cu fața în volan în timp ce frâna în mașină. Când a coborât din mașină, s-a rănit la picior. În baie, se lovise cu spatele de un geam deschis. Se alegea foarte ușor cu vânătăi“, a spus el, menționând că în perioada respectivă, el a trăit din economii.

Președintele juriului, Norbert Pollok a suspectat "un urs imens pe care inculpatul vrea să ni-l pună în cârcă": "Ar trebui să vă gândiți să vă mențineți declarațiile. Puteți minți cu impunitate. Martorul trebuie să spună adevărul sub amenințarea unei pedepse severe. O mărturisire are o mare valoare."

 

Româncă, transformată de un conațional în monedă de schimb pentru mașini ieftine

 

După o pauză în timpul deliberărilor, bărbatul de 31 de ani a insistat că este nevinovat. Judecătoarea președintă Christina Braune a informat că martorul a fost citat, dar nu s-a prezentat. Prin urmare, interogatoriul acesteia a stat la baza evaluării probelor. Afirmația inculpatului potrivit căreia martorul ar avea un cazier judiciar considerabil în România a fost respinsă de procurorul general, Dr. Martin Freudling, după o conversație telefonică purtată în timpul pauzei. Tânăra de 20 de ani nu avea antecedente penale.

Expertul medico-legal, Dr. Fritz Priemer din Wonneberg, a examinat-o prompt pe tânăra de 20 de ani. Ea a prezentat "decolorări severe", urmare unor echimoze, pe mai multe părți ale corpului.

Acuzatul a râs de mai multe ori vineri, când doctorul Priemer a raportat vânătăi extrem de dureroase în urma impactului violent. Rănirea de la spate a fost "în mod abstract în pericol de moarte". Expertul și-a amintit și o frază spusă de pacientă cu referire la bărbatul de 31 de ani: "Dacă mă găsește, sunt moartă".

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel