Germania. Tânără româncă, amăgită cu un post de manager, obligată să se prostitueze: „Îți voi rupe capul“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

I-a promis un viitor strălucit ca manager, dar, de fapt, a forțat-o să se prostitueze. Este cazul unei tinere românce care a ajuns în Germania amăgită de presupusul ei iubit. Fata a reușit să scape ca prin minune, înainte dea deveni victima prostituției forțate.

Cei doi tineri români s-au întâlnit pe Facebook. În ultimul moment, femeia a reușit să se încredințeze unei organizații de protecție a victimelor. Acum tânărul de 25 de ani este judecat la Judecătoria I din Munchen pentru faptele sale.

Dar românul inculpat, șofer de curier, nu vrea să facă nicio declarație încă. „Nu vreau să dau nicio informație”, a încercat inculpatul să se facă auzit, dar avocații săi nu au vrut să audă despre asta. Au remediat obstacolele legale, au cerut un interviu legal și astfel procesul a fost întârziat.

Profitând de disperarea unei tinere românce, care nu vedea nicio perspectivă de profesa în pregătirea profesională în țara sa natală, șoferul de curierat, cu care fata vorbea pe Facebook, i-a făcut o propunere greu de refuzat: să vină în Germania, unde avea să lucreze pe un post bun în Management. Planurile sale erau însă altele și voia să o ducă pe tânăra să lucreze într-un bordel din München.

 Tânără româncă, amăgită cu un post de manager, obligată să se prostitueze

 

Fata și-a făcut bagajele și a venit de îndată să locuiască cu el, într-un apartament cu o cameră în Germering. Mai mult, când a plecat, tatăl ei o amenințase să nu mai îndrăznească să vină să-l vadă. El nici nu știa că plecase în Germania cu „iubitul” ei, ci știa că se află în altă parte din România.

În scurt timp, povestea frumoasă s-a transformat în coșmar, când iubitul ei a anunțat-o care erau de fapt planurile. Bărbatul ar fi recurs la ameninți și violențe, iar tânăra a ajuns la medic pentru a-i fi tratate rănile superficiale, care ar fi împiedicat-o însă să obțină bani frumoși din prostitușie, ceea ce ăi încurca planurile „iubitului ei“. Pentru că nu înțelegea și nu vorbea germana, nu putea comunica cu nimeni și nu avea cunoștințele pentru a merge acasă.

Inculpat: „Îi voi rupe capul“

 

Tânăra de 21 de ani a avut norocul că bărbatul nu a ajuns  la München pentru numirea înregistrării legale pentru prostituate din cauza serviciului.  Însă reușise să îi rezervase deja o cameră într-un bordel din München. Ar trebui să aibă zece clienți în 24 de ore. După deducerea chiriei camerei, inculpatul spera la venituri de 6.000 de euro în termen de 20 de zile. Cu banii obținuți ar fi vrut să intre în comerțul cu mașini. Sau cel puțin așa notează anchetatorii în rechizitoriu, relatează Merkur.de. 

Dar, se pare, starea psihologică a tinerei românce la întâlnire a fost atât de deplorabilă încât angajații KVR s-au temut de dezastru și au alertat un angajat de la departamentul de protecție a victimelor. Fata a fost astfel salvată. Cu toate acestea, românul i-a comunicat prin intermediul contului de Facebook al unui prieten că „îi va rupe capul” dacă o va găsi vreodată. Procesul este în desfășurare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel