Germania. Tânără agresată de „un român cu o burtă mare“, care a ademenit-o cu un ziar. Poliția cere sprijinul populatiei

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român este căutat după ce ar fi hărțuit sexual o tânără în Parcul Sanssouci din Potsdam. Bărbatul corpolent s-a prezentat ca fiind român și inițial a vrut să-i vândă un ziar pe Hegelallee. Apoi a devenit agresiv.

Tânăra a anunțat, luni după-amiază, la poliție că a fost hărțuită sexual cu puțin timp înainte în Parcul Sanssouci. Bărbatul necunoscut a încercat mai întâi să îi vândă femeii un ziar în Hegelallee, după care au intrat amândoi în conversație și au mers împreună câțiva metri spre Parcul Sanssouci.

Acolo s-au așezat pe o bancă. După o scurtă conversație, bărbatul necunoscut a devenit din ce în ce mai insistent până când a atins-o pe tânără într-un mod cu tentă sexuală. În ciuda multiplelor refuzuri, bărbatul a devenit din ce în ce mai insistent, după care femeia l-a lovit cu palma și a fugit din parc.

Necunoscutul s-a prezentat ca fiind Daniel, un tânăr de 25 de ani din România. Potrivit descrierii sale, este foarte bronzat, are fața rotundă, o înălțime de aproximativ 170 cm și este corpolent, cu o burtă mare. Avea părul scurt și negru, o barbă neagră și o dantură dreaptă cu spații între dinți. Era îmbrăcat cu un pulover de lână negru cu mâneci de culoare roșie ca vinul și pantaloni de pânză închisă. Avea un rucsac negru în spate și vorbea o germană slabă.

Poliția poate fi contactată la numărul de telefon 0331 5508-0 de către cei care pot oferi informații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel