Germania. Tânăr român, mort într-un mod straniu, lovit mortal de o căprioară: „Andrei, fratele meu iubit, ursulețul meu...“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 21 de ani a murit într-un accident straniu pe o șosea care traversează o pădure din Germania. Românul s-a trezit cu o căprioară proiectată în parbrizul mașinii pe care  conducea. Impactul a fost atât de puternic încât tânărul a murit pe loc.

Plecat în Germania pentru un trai mai bun, tânărul a murit într-unul din cele mai stupide moduri.

În Fordul în care se afla Andrei a fost proiectată o căprioară ,aruncată de o altă mașină care circula în zonă. Pe respectivul sector de drum au traversat strada mai multe căprioare, iar una din ele a fost lovită de un autoturism.

Impactul a fost atât de violent, încât animalul a fost proiectat și a spart parbrizul autoturismului Ford în care se găsea și tânărul român.

În urma coliziunii au fost rănite alte două persoane care au fost transferate la un spital.

Germania. Tânăr român, mort într-un mod straniu, lovit mortal de o căprioară

 

Din păcate, pentru tânărul de 21 de ani, echipajele medicale chemate la fața locului nu au mai putut face nimic.  Pagubele rezultate din acest accident au fost estimate la 17.000 de euro, potrivit Monitorulsv.ro.

Familia tânărului este șocată de moartea sa prematură: „Andrei, fratele meu iubit, ursulețul meu, asa cum te alintam eu... Nu-mi doresc decât ca totul sa fie un vis urat pentru că eu nu sunt pregătită pentru a-mi lua rămas bun... te iubesc nespus și am nevoie de tine... vei fi mereu în inima mea și fii sigur că nu te voi uita niciodată! Dumnezeu sa te ierte, dragul meu!“, este mesajul surorii sale, Claudia.

Andrei A. va fi adus acasă, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 27 martie, la Bogdănești.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel