Germania. Scandal între doi muncitori. Un român a înjunghiat un cetățean moldovean

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Polițiștii germani au fost chemați la un cămin pentru lucrători sezonieri din Nordhausen, după ce o ceartă a degenerat, iar un bărbat a ajuns la spital, fiind atacat cu cuțitul.

 

Incidentul s-a întâmplat miercuri seară, 15 decembrie, într-o locuință pentru lucrătorii sezonieri din Kommunikationsweg.

Potrivit polițiștilor, doi lucrători  s-au certat, în jurul orei 21.15. În urma conflictului, un bărbat de 49 de ani din România ar fi atacat cu un cuțit un tânăr, de 25 de ani, din Republica Moldova, pe care l-ar fi rănit grav.

În urma incidentului, victima a fost transportată la spital, dar viața sa nu este în pericol. Agresorul a fost arestat chiar în căminul în care a avut loc conflictul. Ambele persoane implicate se aflau sub influența alcoolului, însă motivul de la care a pornit cearta nu este, pentru moment, clar.

De asemenea, se va decide dacă procuratura va depune o cerere de arestare a agresorului român, în vârstă de 49 de ani. Ancheta a fost preluată de Departamentul de Investigații Criminale, în care a fost implicat între timp și Parchetul General, informează un comunicat al poliției.

 

Un român și-a atacat cu toporul ginerele

 

Un caz asemănător a avut loc și în urmă cu o zi, când un român în vârstă de 53 de ani, din Altensteig, Germania, și-ar fi atacat ginerele, un tânăr în vârstă de 32 de ani, cu un topor.

Potrivit polițiștilor, din cercetări a reieșit că cei doi bărbați au stabilit să se întâlnească într-o seară pentru a purta o discuție într-o parcare.

În momentul în care românul în vârstă de 53 de ani a ajuns la locul de întâlnire, l-a atacat pe tânărul de 32 de ani, ginerele său, cu un topor. Acesta a reușit să scape de atacator și să fugă, deși fusese rănit de socrul său. 

În urma incidentului, bărbatul de 32 de ani, ușor rănit, a decis să reclame incidentul la poliție, însă abia câteva zile mai târziu. În cele din urmă, ancheta în acest caz a fost preluată de Departamentul de Investigații Criminale Calw. Ulterior, ofițerii au reușit să îl găsească și să îl aresteze pe suspect.

La solicitarea Parchetului din Tübingen, cetățeanul român în vârstă de 53 de ani a fost prezentat luni, 13 decembrie, în fața magistratului competent de la Tribunalul districtual din Tübingen, care a emis și pus în aplicare un mandat de arestare. De atunci, suspectul a fost reținut, informează un comunicat de presă al poliției.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel