Germania. Samsarii români strică intenționat mașinile pentru a le cumpăra mai ieftin. O întreagă rețea descoperită de poliție

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Un grup de escroci români a fost destructurat de poliția germană în urma unui control pe Autostradă. Metoda prin care făceau bani i-a surprins până și pe polițiști. 

Patru escroci cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani au fost prinși de poliția germană marți după-amiaza, 25 august, în timpul unui control de rutină pe A61 lângă Worms.

Oamenilor legii le-a fost atrasă atenția încă de la început, pentru că mașina Mazda în care se aflau românii fusese cumpărată cu date personale false și nu fusese reînregistrată.

Escrocii români activau în toată Germania

 

În urma investigațiilor făcute de oamenii legii, a ieșit la iveală o metodă prin care samsarii români de mașini operează.

Aceștia merg la vizionare și, profitând de neatenția vânzătorilor, manipulează motoarele vehiculelor scoase la vânzare pentru a părea că sunt stricate și pentru a le putea cumpăra astfel mai ieftin ieftin.

În bagajele lor, ofițerii din departamentul de trafic Wörrstadt au găsit o sumă mare de bani cash, cheile de la un Porsche și un BMW.

Totodată, au mai fost găsite plăcuțele de înmatriculare de la Bochum pentru radiere obligatorie, plăcuțele de înmatriculare roșii ale unui proprietar necunoscut și o cantitate mică de canabis.

În plus, șoferul de 18 ani conducea cu un permis de conducere dobândit ilegal în Franța.

În urma controlului, toate obiectele găsite, inclusiv mașina, au fost confiscate, iar cei patru români au fost denunțați, potrivit publicației germane wochenblatt-reporter.de

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel