Germania. Românii au PROTESTAT împotriva abuzurilor comise în cazul fetiței care a fost răpită de lângă mama sa 

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Mai mulți români care au ieșit în stradă la Munchen au cerut să se facă dreptate în cazul fetiței românce luată cu forța de autorități de lângă mama sa. 

Cazul fetiței românce luată cu forța de autoritățile germane de lângă mama sa continuă să ridice semne de întrebare, iar oamenii cer să se facă dreptate în acest caz.

Amintim că fetița a fost luată cu forța chiar de la școală de angajații Jugendamt din Freiburg și a fost dusă în plasament. O sentință semnată de 3 judecători stabilește ca fetița să rămână lângă mama sa, decizie încălcată însă de o angajată a Oficiului de asistență socială pentru copii și tineret. 

Mai multe detalii despre acest caz găsiți aici: Caz REVOLTĂTOR în Germania: Fetiță româncă, răpită de autorități de lângă mama sa.

"Asistenta social B. al biroului de asistență socială pentru tineret din Freiburg a răpit pe micuța Pia, în vârstă de 7 ani, de la școală pe 10 martie 2021 și până astăzi 21 martie 2021 nu a dat un motiv concret și nici nu a solicitat o hotărâre judecătorească!

Semnați petiția: https://www.petitieonline.com/stergeti_lacrimile_micutei_pia_si_ajutati-ne_sa_o_strangem_din_nou_in_brate

", este mesajul postat pe Facebook de Erich Mocanu, fondatorul Asociațiai AEBS, care luptă pentru drepturile românilor din Germania și Austria.

Asistenta social B. al biroului de asistență socială pentru tineret din Freiburg a răpit pe micuța Pia, în vârstă de 7...

Posted by Erich Mocanu on Sunday, March 21, 2021

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel