Germania. Româncă înjunghiată de iubit, după ce și-a adus fostul partener în casa lor: "O, Doamne, ce am făcut"

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Masină de poliție din Germania
Masină de poliție din Germania

Lacrimi, iubire, gelozie și o înjunghiere aproape fatală: acesta a fost materialul de urmărire penală împotriva unui pizzar din Puchheim, luni. Victima, o româncă de 40 de ani, cu care acesta avea o relație ciudată.

Bărbatul de 37 de ani a înfipt un cuțit mare de bucătărie în sânul stâng al iubitei sale într-o noapte din august 2022. "Nu am vrut, îmi pare rău", a spus acuzatul în fața instanței, plângând cu voce tare, reltează Merkur.de.

Italianul și românca avuseseră de fapt o relație tumultuoasă. Femeia în vârstă de 40 de ani nu se putea despărți de fostul ei iubit. Inculpatul a descris asta ca fiind „pacostea lui personală“. Tânărul italian de 37 de ani și românca s-au certat în repetate rânduri pe tema asta.

De asemenea, au băut mult alcool împreună. Uneori câte două-trei sticle de whisky, alteori cinci litri de bere. Apoi țipau unul la celălalt și se loveau. Cuțitul zăcea adesea neatins pe o masă. "L-am lăsat acolo pentru că ea mânca întotdeauna noaptea. Îi pregătisem ceva", a tradus interpretul în instanță.

Românca și-a încuiat iubitul într-o altă încăpere și și-a adus fostul partener în casă

 

Dar în acea seară de august, nu era vorba de mâncare. A fost o altă ceartă verbală care a escaladat. Românca și-a chemat fostul iubit, apoi l-a închis pe acuzat și, în cele din urmă, l-a lovit cu mâna în față. Atunci, bărbatul de 37 de ani a luat-o razna și a pus mâna pe cuțit. Dar abia o înjunghiase în piept când l-a scos din nou. "O, Doamne, ce am făcut", ar fi spus el când l-a apucat panica. A fugit țipând din apartament, a chemat ajutoare și a cerut ajutorul paramedicilor, care au fost în cele din urmă alertați de proprietarul său.

Lanțul de salvare a funcționat perfect. Românca a fost dusă la spital și a putut fi salvată printr-o operație de urgență. Bărbatul de 37 de ani a fost arestat.

În instanță, el a recunoscut imediat infracțiunea, dar ar fi vrut să prezinte atacul cu cuțitul ca pe un fel de accident. "Nu am vrut să o lovesc, ci doar să o sperii", a spus el. Acest lucru l-a înfuriat pe procuror. "Ceea ce ne spuneți este în mare parte un nonsens", a spus ea și l-a acuzat că nu vrea să își asume responsabilitatea pentru ceea ce s-a întâmplat.

Judecătorul președinte Thomas Lenz a fost de aceeași părere. "Dacă vreau doar să sperii pe cineva, nu trebuie să îl înjunghii", a spus el. Cazul, care este acuzat doar de vătămare corporală periculoasă și nu de tentativă de omor, va continua.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel