Germania. Român, scandal monstru într-un hotel: S-a lăsat cu găuri în pereți, amenințări cu moartea și acuzații grave

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român în vârstă de 38 de ani a fost judecat la tribunalul districtual Landshut sub acuzația de deteriorare a proprietății și daune materiale, printre  altele, după ce a distrus un hotel și  lansat acuzații grave la adresa personalului medical sosit la fața locului.

Găuri în peretele camerei de hotel, paramedicii insultați ca fiind extremiști, și amenințări cu moartea la gară. Aceasta este lista de acuzații care planează asupra unui român, judecat recent la tribunalul districtual Landshut.

Trecea printr-o "fază proastă", a declarat joi un român în vârstă de 38 de ani în fața tribunalului districtual în legătură cu o serie de infracțiuni pe care le-ar fi comis în Landshut în a doua jumătate a anului 2020, potrivit parchetului.

Doar amenințările cu moartea au fost negate de către românul care lucrează ca zugrav în Germania și care în prezent execută o pedeapsă de cinci luni de închisoare pentru jaf armat.

Și-a cerut scuze cu blândețe pentru că a insultat serviciul de ambulanță, pe care l-a sunat el însuși; nu și-a putut explica ce l-a apucat. "Nu trebuie să înțelegeți acest lucru", a declarat avocatul apărării sale, Markus Ott. Acesta a spus că nu a fost o scuză, dar că este posibil ca comportamentul clientului său să se fi datorat nivelului de alcool.

După ce a adus probe, Ott a cerut o amendă de 1350 de euro pentru daune materiale și insultă în două cazuri. Procurorul a cerut 1950 de euro. Judecătoarea Antje Stölzner a decis să stabilească o medie de aur de 1650 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel