Germania. Român în stare critică după un accident între două microbuze. 7 ORE au intervenit medicii și pompierii

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Accident rutier grav, sâmbătă seara, pe B 2 lângă Krün în Germania. Două microbuze s-au ciocnit frontal. Trei bărbați, printre care un român, au fost răniți grav.

Un microbuz cu plăcuțe de înmatriculare poloneze călătorea în Krun, pe B2 spre Austria, când s-a ciocnit frontal cu un Ford Transit care se apropia din sensul opus.

O mașină verde a tăiat fața microbuzului polonez  pentru a merge pe ieșirea spre Krün. În acel moment, șoferul polonez în vârstă de 46 de ani a intrat pe banda opusă și s-a ciocnit frontal cu Ford Transit care venea din sens opus, dinspre Unterallgäu.  Potrivit poliției, șoferul, în vârstă de 60 de ani și pasagerul său, un român în vârstă de 30 de ani, au fost încarcerați în vehiculele lor în urma coliziunii și a fost nevoie de  intervenția pompierilor.din Mittenwald.

Șoferul polonez autoutilitarei și pasagerul român al Ford Transitului au fost transportați de Crucea Roșie Bavarească (BRK) cu răni grave la spitalul Garmisch-Partenkirchen și internați, potrivit Merkur.de.

Au existat pagube materiale de aproximativ 40.000 de euro, iar Forțele Krüner Wehr au fost de serviciu timp de aproximativ șapte ore, iar colegii lor de la Mittenwald i-au susținut. B2 a fost complet închis în jurul orei 20:30 până în jurul orei 03:00, iar un expert a fost însărcinat să clarifice accidentul. În aceste momente este căutat șoferul autoturismului verde care nu a condus prudent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel