Germania. Proxenet român, arestat: Opt românce, forțate să se prostitueze, salvate de autorități

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 29 de ani ar fi adus tinere din România și Ungaria în Germania și le-a forțat să se prostitueze în Saarland și Bavaria. Presupusul traficant de persoane a fost arestat într-un hotel din Augsburg, a anunțat poliția vineri. Bărbatul fusese cu mandat de arestare.

Anchetatorii îl acuză pe tânărul de 29 de ani, care vine din România, că a adus femei cu vârste cuprinse între 19 și 20 de ani din zona de frontieră româno-ungară în Germania, sub pretexte false.  Femeile ar fi fost forțate să se prostitueze prin amenințări, umilințe și violență fizică, a mai spus poliția. Victimele ar fi trebuit să predea venitul obținut din prostituție.

Tânărul de 29 de ani este considerat principalul suspect, ancheta condusese poliția la un grup de făptași. Poliția caută un complice în vârstă de 28 de ani și un alt complice de 30 de ani în toată Europa. Aceștia sunt acuzați de trafic de persoane și constituirea unui grup infracțional organizat, precum și de prostituție forțată, a spus acesta.

Potrivit poliției, alți doi suspecți și opt victime ale traficului de persoane au fost identificați la Augsburg. Un purtător de cuvânt al poliției nu a putut spune câte femei au fost în total victime ale traficului de persoane, relatează cotidianul german Bild.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel