Germania. Patru români, răniți după ce s-au răsturnat cu microbuzul în care se aflau; unul este în stare gravă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un accident grav după o explozie a anvelopei a avut loc vineri după-amiază pe A9 spre München.  Șoferul și alți trei pasageri români (27, 45, 51 de ani) au fost răniți. Unul dintre ei este în stare gravă. Cu câteva ore mai devreme, tot pe A9, o șoferiță româncă a fost implicată într-un accident grav.

Ieri, vineri după-amiază, la ora 14.30, un șofer român de 52 de ani conducea o dubă Mercedes pe A9, în direcția München, pe banda din mijloc din cele trei disponibile.

Pneul stânga spate al vehiculului a explodat a explodat în apropiere de intersecția Dittersdorf, iar șoferul a pierdut controlul vehiculului. Vehiculul a derapat și a părăsit șoseaua spre dreapta. Duba s-a răsturnat de mai multe ori în șanțul adiacent și s-a oprit pe partea pasagerului pe marginea drumului.

Germania. Patru români, răniți după ce s-au răsturnat cu microbuzul în care se aflau

 

Șoferul a fost rănit ușor în urma accidentului. Ceilalți trei pasageri români (27, 45, 51 de ani) au fost răniți și a fost nevoie să fie descarcerați din vehicul. Calea München a fost închisă complet timp de 75 de minute în timpul operațiunilor de salvare și recuperare, iar ulterior a fost închisă parțial. O coadă de până la 8 km s-a format la ora de vârf de vineri și traficul de deplasare. Pagubele totale preliminare se ridică la 10.000 de euro.

Tot pe A9, ieri, o șoferița româncă de camion a fost implicată într-un accident grav. 

Germania: Șoferiță româncă de TIR, accident pe autostrada A9

 

Un camion condus de o șoferiță româncă a fost implicat într-un accident în noaptea zilei de vineri, în jurul orei 1:15, pe autostrada A9, între Droyßig și Eisenberg.

Șoferița, în vârstă de 46 de ani, circula pe sensul spre Munchen când, la un moment dat, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de balustrada autostrăzii și apoi de terasamentul adiacent.

Camionul s-a întors într-o parte și s-a blocat în balustradă. Când s-a oprit în poziția finală, vehiculul greu a blocat benzile din dreapta și din mijloc.

Potrivit unui comunicat al poliției germane, în urma impactului au avut loc scurgeri semnificative de motorină.

 

Românca și soțul ei în vârstă de 46 de ani, care era pasager în autovehicul, au fost transportați la spital cu răni ușoare.

Autostrada a fost închisă complet timp de 45 de minute pe sensul spre Munchen. Potrivit sursei citate, s-au produs daune materiale în valoare de aproximativ 70.000 de euro.

Momentan, nu se cunosc motivele care au condus la accident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel