Germania. Oamenii au ieșit fără mască și au dansat anti-Corona în centrul Berlinului. "Un pic de SARS trebuie să fie"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Mai mulți oameni care nu cred în Coronavirus au ieșit în stradă la Berlin și au protestat într-un inedit împotriva restricțiilor impuse de autorități: au cântat și au dansat. Imaginile au ajuns pe internet, iar oamenii se declară indignați. 

Presa din Germania scrie despre imaginile surprinse sâmbătă, la Berlin, și care provoacă indignare pe rețelele de socializare: mai mulți oameni au cântat și au dansat împreună în Alexanderplatz, ignorând regulile de distanțare socială și obligativitatea purtării de mască.

În videoclipul distribuit pe Twitter, protestatarii au format o poloneză și au dansat pe melodie cu versurile "Un pic de SARS trebuie să fie” („Ein bisschen SARS muss sein“), inspirate din cele originale ("Un pic de distracție trebuie să fie"), relatează publicația focus.de.

Numărul deceselor de coronavirus este în prezent de 34.791 în Germania. Având în vedere situația epidemiologică, videoclipul a provocat furie și revoltă printre internauți.

Un utilizator a scris: "Unde sunt poliția și biroul de ordine publică? Fiecare ‘dansator’ să primească 150 de euro amendă, atunci va fi ‘un pic distractiv’ ", în timp ce un altul a comentat: “DEZGUSTĂTOR!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel