Germania: Muncitor român la sparanghel, agresat de patronul NEAMȚ pentru că se plângea de condiții: "Faceți sclavie!" Video

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Imagini revoltătoare publicate pe Facebook de un român plecat la muncă în Germania. Bărbatul transmitea LIVE pe Facebook, în momentul în care patronul neamț îi smulge pur și simplu telefonul din mână.  

În imaginile publicate de un român, se poate observa cum mai mulți români se ceartă cu neamțul pentru că acesta nu respectă prevederile din contract. Din câte se pare, totul s-a petrecut la o fermă de sparanghel de lângă Ingolstadt din Germania. 

"Vă bateți joc de oameni, faceți sclavie!", spune bărbatul.

"Eu am venit pe trei luni, de ce nu respectați contractul", îi reproșează o altă româncă. 

La un moment dat, neamțul se enervează și îi smulge pur și simplu telefonul celui care filma. Imaginile au fost publicate pe data de 5 mai, live pe Facebook, fără explicații suplimentare. 

Iată imaginile:

 

În ultima perioadă, tot mai mulți români au plecat să lucreze în agricultură în Germania, în pofida restricțiilor provocate de epidemia de coronavirus. Fermierii germani au făcut presiuni imense pentru a-și salva culturile de sparanghel și căpșuni, astfel că s-a dat verde la muncitorii din estul Europei, în principal din România.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel