Germania. Microbuz cu români izbit în plin de un camion: A fost aruncat 50 de metri pe autostradă

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un microbuz în care se aflau 9 români a fost izbit în plin, pe autostradă, de un șofer de camion. Din impact, microbuzul a fost aruncat 50 de metri. Doi români au ajuns la spital, la fel și șoferul camionului.

Duminică dimineața (28.02.2021) în jurul orei 00.15 a avut loc un accident grav pe A7. Incidentul a avut loc pe A7, Kassel-Fulda, în districtul Niederaula (districtul Hersfeld-Rotenburg).

Un șofer de camion din Hadamar (districtul Limburg-Weilburg) conducea camionul de 3,5 tone spre sud pe A7  Accidentul a avut loc între Kirchheimer Dreieck și Dreieck Hattenbacher: Șoferul camionului a condus în a doua din cele patru benzi. Potrivit poliției, probabil că a subestimat viteza vehiculul din față într-o pantă, așa că a intrat frontal într-un microbuz, fără a avea posibilitatea de a frâna.

Microbuzul din România a fost aruncat în față aproximativ 50 de metri în urma impactului. Șoferul camionului a fost grav rănit în accident. El a fost adus la clinica Bad Hersfeld pentru observații suplimentare.

Germania. Microbuz cu români izbit în plin de un camion

 

Șoferul microbuzului, în vârstă de 29 de ani, se afla în vehicul cu alte opt persoane din România. Două persoane au fost rănite ușor în urma accidentului și nu au necesitat să fie transportați la spital. După un control de sănătate efectuat de un medic de urgență la locul accidentului, toată lumea și-a putut continua călătoria cu un microbuz de schimb sosit la fața locului.

Trei dintre cele patru benzi au fost blocate din cauza măsurilor de salvare, remorcare și curățare. Traficul a fost direcționat pe lângă locul accidentului pe banda a patra. Nu a existat o afectare semnificativă a acestui trafic. Poliția estimează pagubele materiale la aproximativ 35.000 de euro. 

(n.r. imaginea are rol ilustrativ)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel