Germania. Jaf terminat prost pentru un român: Prins în casă la furat, a ajuns cu răni grave la spital, cu elicopterul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Spărgător român, rănit în timpul unei tentative de evadare în Kronberg, după ce  a fost prins în locuința unde intrase să fure de către cuplul care locuia acolo. După ce a sărit de la etaj și a fugit prin mai multe grădini, bărbatul, rănit, a avut nevoie de de elicopterul de salvare pentru a fi transportat la spital.

Duminică după-amiază, 19.09.2021, ora 13:50, a avut loc o operațiune de amploare a poliției și a salvatorilor în Kronberg, declanșată de un român de 29 de ani, care intrase, anterior, într-o locuință, prin efracție.  Deși a fost prins, bărbatul a fost rănit grav în timp ce încerca să scape.

Potrivit investigațiilor în curs, autorul a escaladat o poartă pe o proprietate de pe strada "An der Stadtmauer" din Kronberg în jurul orei 13.50 și apoi a intrat în casă pe ușa din față.

Aici a urcat la etajul superior, unde a fost prins de proprietarii casei. Fără să mai stea pe gânduri, a sărit de la primul etaj pe o fereastră deschisă de la o înălțime de aproximativ 3 metri. Apoi a încercat să scape prin mai multe proprietăți, grădini și prin verande, uneori cu ajutorul unei scări sau al unui scaun. În timpul evadării, el a sărit, de asemenea, aproximativ 3 metri într-o grădină.

Cu toate acestea, evadarea s-a încheiat atunci când a fost arestat de forțele de poliție, care au constata că cetățeanul român, fără adăpost, ar fi suferit mai multe răni în timpul evadării sale îndrăznețe. Din acest motiv, a fost transportat cu un elicopter de salvare la o clinică din Frankfurt pentru a fi examinat.

După o examinare amănunțită se pare că rănile nu îi pun viața în pericol, deși sunt destul de grave.De îndată ce se recuperează din punct de vedere medical, bărbatul va fi adus în fața unui magistrat. În timpul urmăririi spărgătorului, un polițist a suferit răni ușoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel