Germania. Doi români beți criță împingeau mașina pe autostradă. Au făcut scandal când a venit medicul să-i testeze crezând că vor fi vaccinați forțat

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Doi români i-au șocat pe polițiștii germani după ce, beți fiind, au făcut scandal că nu vor să fie vaccinați în momentul în care medicul a vrut să le ia probe de sânge.  

Doi români care au rămas fără benzină pe o autostradă din Germania i-au uimit pe polițiști, relatează publicația Neumarkt Aktuell. Atunci când medicul a venit să le ia probe de sânge pentru a vedea cât sunt de beți, cei doi au făcut scandal crezând că o să-i vaccineze forțat.

Cei doi români împingeau o mașină pe Autostradă

 

Potrivit surse citate, incidentul s-a petrecut pe 01 ianuarie, pe A3, între nodurile Neutraubling și Regensburg-Ost. Cei doi români au fost observați, în jurul orei 17:45, de un alt șofer care i-a văzut cum împingeau mașina pe autostradă.

Patrula de poliție care a ajuns la fața locului a constatat că ambele persoane erau puternic alcoolizate, în jur de 2,5 la mie fiecare. Cei doi s-au acuzat unul pe celălalt că ar fi șoferul, astfel că oamenii legii au decis ca amândurora să le fie prelevată câte o probă de sânge.

Au crezut că sunt vaccinați forțat

 

Fiind foarte beți, bărbații au presupus în mod eronat că medicul care a fost adus pentru a preleva probele de sânge îi va vaccina forțat împotriva noului coronavirus. Drept urmare, aceștia au reacționat violent și au făcut scandal. În cele din urmă au fost convinși de polițiști că e vorba doar de un test de alcoolemie.

Niciunul dintre cei doi nu a putut prezenta un permis de conducere valabil, astfel încât acum e în curs o anchetă care urmează să stabilească dacă vreunul are dreptul de a conduce.

Cei doi români au fost eliberați, însă pe numele lor a fost deschis un dosar penal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel