Germania. Doi muncitori sezonieri români își "rotunjeau" noaptea veniturile. Au fost urmăriți cu elicopterul

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Doi tineri muncitori sezonieri români care se aflau în zona Weiterstadt au fost prinși la furat duminică seară. 

Chiar dacă programul de muncă la fermă se încheiase, cei doi tineri români s-au gândit că ar fi momentul să mai facă rost de bani. 

Cei doi au intrat în curtea unui depozit din Weiterstadt la ora 18:55, conform alarmei dată de senzori. Ghinionul celor doi români a fost că depozitul era foarte bine păzit, iar în momentul în care au sărit gardul, senzorii au alertat imediat autoritățile: mai multe patrule de poliție au ajuns la fața locului, iar în paralel la depozit a ajuns și un elicopter al Poliției care se afla în zborul de întoarcere de la o altă misiune în direcția Egelsbach. 

La doar câteva secunde după primirea raportului de intrare prin efracție, camera elicopterului de poliție a reușit să-i înregistreze pe cei doi, care și-au dat seama că au fost observați. Aceștia au început să fugă spre un gard lateral și sub presiunea polițiștilor din elicopter care-i somau, au sărit gardul spre o pădure din apropiere acolo unde intenționau să se ascundă. 

Echipajele de poliție de la fața locului i-au găsit pe cei doi români ascunși în tufișuri. Aceștia sunt foarte tineri: unul are doar 19 ani, iar celălalt 23. Spre surprinderea polițiștilor, indivizii reușiseră deja să ia cu ei și câteva piese electrice din containere. 

Aceștia au fost arestați, iar ulterior, după consultarea procurorilor din Darmstadt au fost puși în libertate după ce li s-a cerut garanție o sumă importantă de bani. Acum așteaptă finalizarea anchetei și a procesului pentru a-și afla pedepsele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel