Germania. Băiețel salvat de pe acoperișul unui bloc cu 5 etaje: „A avut mai mulți îngeri păzitori” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Imagini de infarct au fost surprinse în orașul german Essen. Pompierii au salvat la limită un copilaș care ajunsese pe acoperișul unui bloc cu cinci etaje.

Potrivit radioessen.de, copilul de șase ani a stat ore întregi pe acoperiș, în ploaie, în timp ce echipajele de urgență au încercat să găsească cea mai bună soluție pentru a-l salva. Micuțul purta doar o pereche de pantaloni scurți și un tricou și nu avea nici măcar șosete în picioare.

Deoarece băiatul putea să cadă în orice moment, primul pas a constat în instalarea unor echipamente speciale la nivelul solului, care să atenueze șocul în cazul unei căderi.

Mai apoi, o macara a ridicat un pompier la zeci de metri înălțime, care a avut delicata misiune de a ajunge la băiețel din spate, însă fără să-l sperie. În tot acest timp, un vecin, suit și el pe bloc din proprie inițiativă, l-a ținut pe copil de vorbă și a încercat să-l liniștească.

„A avut mai mulți îngeri păzitori”, au titrat jurnaliștii de la Radio Essen, citându-i pe pompierii care au participal la operațiunea de salvare, potrivit Observator.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel