Germania a actualizat harta zonelor cu risc. România rămâne pe „lista roșie”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Biroul Federal de Externe din Germania a emis avertismente de călătorie pentru numeroase regiuni din Europa, care sunt actualizate periodic. Se bazează pe evaluarea Institutului Robert Koch, care consideră că riscul de infecție cu noul coronavirus este deosebit de ridicat în aceste regiuni.

Conform Institutului Robert Koch, întreaga Românie rămâne pe „lista roșie” fiind clasificată ca zonă de risc. Acest lucru se aplică și țării vecine, Republica Moldova.

Și Bulgaria au fost recent considerată o zonă de risc. Totodată, pe listă mai sunt: Regiunea Benelux, Franţa, Ungaria, Austria, Elveția, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Gibraltar, Italia, Republica Cehă, Slovacia, Slovenia, Croația, Danemarca, Finlanda, Suedia, Islanda, Polonia și statele baltice. 

O avertizare generală de călătorie pentru aproximativ 160 de țări non-europene a expirat la sfârșitul lunii septembrie. După o decizie a cabinetului federal, situația infecției coronare este acum evaluată din nou individual pentru fiecare țară. În plus, o avertizare de călătorie se aplică automat zonelor de risc identificate de RKI, informează deutschlandfunk.de.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel