Germania. OTRAVĂ găsită în băuturile vândute în două supermarketuri din Munchen

Andreea Cosma |
Data publicării:

Poliţia germană a anunţat marţi lansarea unei anchete după ce sticle cu băuturi conţinând o substanţă toxică mortală au fost găsite în două supermarketuri din Munchen (sud-estul Germaniei), informează dpa.

Otrava a fost descoperită în două locuri în patru incidente separate. În trei din cele patru cazuri clienţii au consumat mici cantităţi de lichid toxic, a precizat poliţia.

Două femei, cu vârste de 34 de ani şi 42 de ani, au primit asistenţă medicală imediată după ce au consumat băuturile. O a treia femeie, de 48 de ani, a prezentat simptome precum ameţeli şi greaţă, dar nu a solicitat asistenţă medicală.

O a patra sticlă ce conţinea substanţa toxică nu fusese încă vândută.

Un purtător de cuvânt al poliţiei germane a declarat că este improbabil să fie vorba despre un caz de şantaj, întrucât cele două supermarketuri nu au primit ''nicio cerere'' până în prezent.

Supermarketurile respective au sfătuit cumpărătorii să dea dovadă de vigilenţă în cazul oricărui miros neobişnuit al băuturilor respective şi să le informeze dacă substanţa este suspectă în vreun fel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel