George Ivașcu a demisionat de la conducerea Teatrului Metropolis. Mesaj dur pentru Nicușor Dan

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Directorul fondator al Teatrului Metropolis a demisionat de Ziua Internațională a Artei. Mesaj dur pentru Nicușor Dan
Directorul fondator al Teatrului Metropolis a demisionat de Ziua Internațională a Artei. Mesaj dur pentru Nicușor Dan

Astăzi, de Ziua Internațională a Artei, Directorul fondator al Teatrului Metropolis și-a depus demisia anunțată ieri. George Ivașcu i-a transmis un mesaj dur primarului Capitalei, Nicușor Dan, pe pagina oficială de Facebook a teatrului.

Directorul fondator al Teatrului Metropolis a demisionat, după ce primarul Nicușor Dan a decis să taie finanțarea. Actorul a mulțumit tuturor oamenilor care i-au fost alături la construirea teatrului, dar și celor implicați în proiecte, actorilor de pe scenă și publicului mereu prezent.

Primarul general a anunțat în urmă cu două săptămâni aproximativ că Teatrul Metropolis nu se va închide complet, ci doar „robinetul risipei” şi nu va renunţa la ideea de a „pune în ordine” teatrele, „chiar dacă asta nemulţumeşte”. În ciuda eforturilor mai multor persoane cu influență, precum Codin Maticiuc, de a-i schimba decizia, nu au reușit. 

 

Codin Maticiuc, mesaj dur pentru Nicușor Dan: „A durat ceva până să mă informez în legătură cu situația de la Metropolis și vreau sa va informez și pe dumneavoastră”

 

2. Directorul... (278218656_5120081104723974_9085054742717418178_n.jpg)

 

George Ivașcu, mesaj către Nicușor Dan după ce a demisionat de la Teatrul Metropolis

 

„Stimate domnule Primar General Nicușor Dan,

Subsemnatul George Ivașcu, Director fondator al Teatrului Metropolis, vă rog să luați în considerare, începând de astăzi, 15 aprilie 2022, demisia mea din această funcție. Deși rezultatul evaluării pe anul 2021 îmi permite să îmi continui activitatea încă doi ani, îl consider umilitor și, împreună cu lipsa dumneavostră de comunicare reală, lipsa corectitudinii informațiilor despre situația Teatrului Metropolis pe care le-ați oferit în mod repetat în ultima perioadă, precum și lipsa de încredere în calitățile mele manageriale, pe care ați declarat-o public, fac, practic, imposibilă colaborarea noastră în continuare.

A fost o onoare pentru mine să construiesc Teatrul Metropolis de la zero acum 15 ani, un teatru de proiecte absolut necesar și devenit de mare succes, și le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături pe acest drum greu dar frumos – echipă, artiști din toate generațiile, colaboratori, parteneri și public. Plec cu capul sus și cu misiunea împlinită.

Regret că drumul nostru a fost oprit de dumneavoastră în ultimii doi ani prin subfinanțare cronică, dar consider că această decizie vă aparține în totalitate, ca Primar General și sunt sigur că se încadrează în viziunea pe care o aveți asupra vieții culturale a orașului București. Ca actor și profesor, nu pot decât să vă urez succes.”, a fost mesajul transmis de George Ivașcu, director fondator al Teatrului Metropolis.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel