George Clooney, accident rutier în Italia. Transportat de urgență la spital

Narcis Popa |
Data publicării:

Actorul şi regizorul american George Clooney a suferit răni uşoare în urma unui accident rutier produs pe insula italiană Sardinia - în care a fost implicat un scuter -, unde starul hollywoodian se află pentru a filma o miniserie de televiziune.

George Clooney, în vârstă de 57 de ani, părăsise de puţin timp hotelul în care era cazat şi se deplasa pe un scuter în momentul în care s-a tamponat cu un camion de mici dimensiuni, a dezvăluit revista italiană Chi într-un articol publicat pe site-ul ei. 

Starul american a fost transportat la spital şi a fost externat după o perioadă de timp din camera de urgenţe, având o contuzie uşoară la nivelul unui genunchi, a anunţat agenţia de presă ANSA. 

Poliţia locală investighează circumstanţele în care s-a produs accidentul, a precizat ANSA. 

George Clooney se află în Sardinia pentru a filma o miniserie TV inspirată din romanul cu accente de satiră "Catch 22", scris de Joseph Heller. 

George Clooney a devenit celebru cu rolul interpretat în serialul TV "E.R." De atunci, starul american a făcut cu succes tranziţia spre cinematografie şi a câştigat un Oscar în 2006 pentru rolul secundar din filmul "Syrianna" şi un Oscar în 2013 în calitate de producător al filmului "Argo"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel