Gafă la TVR după moartea lui Kobe Bryant (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Kobe Bryant (41 de ani) a murit împreună cu una dintre cele patru fiice ale sale, Gianna (13 ani), și alte şapte persoane, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbușit în Calabasas, California.

TVR 1 a prezentat imagini cu un alt baschetbalist la știrea despre decesul lui Kobe Bryant. Pe fundal rulau imagini cu LeBron James, actualul star al lui Los Angeles Lakers, anunță România TV.

(w670) Sursa foto

Gafa a fost comisă şi de BBC, care a difuzat imaginii cu LeBron James în tricoul lui LA Lakers. Ulterior, fanii s-au revoltat pe Twitter: „Niciunul dintre angajați nu știe diferența dintre Bryant și James?”, „Chiar scrie James pe tricou!” și „Vă faceți de râs!”. Ulterior, postul britanic le-a cerut scuze fanilor americani.

Accidentul aviatic în urma căruia a murit starul NBA Kobe Bryant s-a produs în Calabasas, California. În elicopter se mai aflau pe lângă Kobe şi fiica sa, antrenorul John Altobelli de la Orange Coast College baseball, fiica sa Alyssa Altobelli şi soţia acestuia Keri Altobelli, dar şi Christina Mauseras, antrenor asistent la Orange Coast College baseball.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel