Gabriela Firea îl face PRAF pe Marius Pieleanu: "În România nu va mai păcăli pe nimeni!"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Gabriela Firea continuă atacurile la adresa sociologului Marius Pieleanu după eroarea mare a EXIT Poll-ului prezentat în seara alegerilor și plătit chiar de PSD, care l-a prezentat pe Nicușor Dan cu avans considerabil, cifre contrazise după numărătoarea voturilor. 

"Domnul sociolog Pieleanu justifică acum ceea ce nu este de justificat: 23 de minute a vorbit mult și frumos despre nimic. Concluzia spuselor dumnealui este un praf, un zero un abur. Marja de eroare nu poate fi mai mare de 1.5%, întrebați orice profesor, orice sociolog, fiindcă de aceea se folosesc mai mulți operatori la un EXIT POLL decât la un sondaj normal, de aceea costă mai mult, de asemenea stratificarea și distribuția pe zone este mult mai judicios făcută și în amănunt. Este o diferență mare între un EXIT POLL și un sondaj de opinie. Concluzia: să mai păcălească și pe alții data viitoare, dar eu cred că în România nu va mai păcăli pe nimeni. Măcar atât am reușit și eu să fac, să scot adevărul la lumină," a spus Gabriela Firea într-o intervenție la Antena 3.

Reamintim că furia Gabrielei Firea vine după ce institutul Avangarde a publicat un EXIT POLL care îi dădea un avans de 8% lui Nicușor Dan în seara alegerilor, în fața Gabrielei Firea. Ulterior, la numărarea voturilor, diferență a scăzut la aproximativ 5%. A existat chiar și un episod în care Gabriela Firea l-a certat pe Marius Pieleanu în direct. Vezi știrea AICI.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel