Gabriela Firea ia "lecţii" doar de la primarul Parisului sau al Londrei: "Ca să înţelegem unde ne aflăm"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Gabriela Firea susţine că Bucureștiul se ghidează după modelul capitalelor europene dezvoltateşi că pfrimeşte lecţii doar de la primarul Parisului, Veneției sau Londrei, nu de la primarii unor localităţu cu 100 de străzi și 20.000 de locuitori.

"Este adevărat, noi avem capitale europene după care ne ghidăm, de aceea nici nu doresc să primesc lecții de la oameni care au condus orașe de 20-30 de mii sau 150 de mii oameni, pentru că noi administrăm un oraș cu 4.000.000 de locuitori. Primim exemple, sunt bine venite și chiar lecții, dar de la primarul Parisului, primarul Londrei, primarul din Praga, din Viena, nu de la primarii respectivelor localități care au 100 de străzi, noi avem peste 5000 de străzi. Ca să înțelegem dimensiunea, să înțelegem unde ne aflăm", a declarat Gabriela Firea.

Primarul general al Capitalei a fost ales, luni, cu unanimitate de voturi, în funcția de președinte al PSD București. Gabriela Firea a precizat apoi că se bucură că la sediul central al partidului „nu se mai urzesc planuri nefaste” pentru Capitală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel