Gabriela Firea, despre protestele de pe 10 august: „Nu fug pe Marte, voi fi în București”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Gabriela Firea a transmis astăzi, după ce și-a delegat atribuțiile către viceprimarul Aurelian Bădulescu pentru ziua de 10 august, când vor fi manifestații în Capitală, că nu fuge „nici pe Marte, nici pe altă planetă”, că va fi în București în ziua protestelor, la un an de la precedentele manifestații violente.

„Un consilier PNL ridicol și frustrat a lansat azi acuzația ca fug de răspundere, chiar în această perioadă, când în București sunt aprobate mai multe adunări publice. Dacă ar fi venit mai des pe la Primărie sau ar fi citit legea, ar fi aflat că dacă un primar își deleagă anumite atribuții, nu înseamnă că se derobează de responsabilitate. Îl anunț public pe acel consilier PNL incompetent și chiulangiu care a lipsit la o treime din ședințele Consiliului General și ale comisiilor de specialitate, că nu fug nici pe Marte și nici pe altă planetă. Sunt în țara, în București, și azi, și pe 10 august, lucrez deci și azi și mâine, împreună cu toată echipa care se ocupă de adunările publice, pentru a asigura tot ce ține de Primăriei Capitalei.

Citește și 10 august. Firea și-a delegat atributiile până după PROTEST

Nu fug de răspundere, așa cum nu am făcut-o niciodată, și, spre deosebire de detractorul meu, nu mă ocup cu răspândirea de informații false. Ieri, spre exemplu, Viceprimarul Bădulescu a participat ca reprezentat al Primăriei Capitalei la o ședință, la Jandarmerie, de câteva ore. În acest timp, eu eram pe șantiere, pentru a verifica stadiul lucrărilor de investiții realizate de Primăria Capitalei sau în grupuri de lucru. Spre deosebire de opoziția din CGMB care se face că muncește, obosind de atâta dat cu părerea, noi chiar muncim", a transmis Firea într-un comunicat de presă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel