10 august. Firea și-a delegat atributiile până după PROTEST

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Primarul general Gabriela Firea si-a delegat, din nou, atribuţiile privind ordinea publică între 8 şi 11 august, exact în perioada în care se desfăşoară mitingul Diasporei din Piaţa Victoriei. Anunțul a fost făcut de consilierul PNL Sector 6, Ciprian Ciucu.

Interesant este faptul că același lucru s-a întâmplat și anul trecut, tot pe 10 august,

„10 August, deci Firea dispare din peisaj. La fel ca dată trecută, îi deleagă şi acum lui Bădulescu atribuţiile pe ordine publică. Dar ce să vezi, atribuţiile de primar pot ajunge chiar mai jos, la Şeful Poliţiei Locale. Asta dacă şi Bădulescu alege să dispară şi el ca măgarul în ceaţă”, a scris Ciucu, vineri, pe Facebook.

El a ataşat un document din care se observă faptul că i se deleagă viceprimarului Aurelian Bădulescu atribuţiile privind obligaţia de a întreprinde orice alte măsuri legale de natură a asigura caracterul paşnic şi civilizat al adunărilor publice.

„În exercitarea atribuţiilor de la art. 1 domnul Aurelian Bădulescu, viceprimar general, va fi sprijinit de către domnul Răsică Daniel Mihai, director general al Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control. În cazul absenţei domnului Aurelian Bădulescu, viceprimar general, atribuţiile prevăzute la art. 1 se deleagă domnului Răsică Daniel Mihai – director general al Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control”, prevede dispoziţia primarului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel