Gabriela Firea, mesaj după ce a plecat PLÂNGÂND din şedinţa PSD: "Sunt multe de spus dar nu mai are rost"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Gabriela Firea, primar general al Capitalei, a transmis, miercuri, după ședința CEx al PSD, un mesaj pe Facebook, potrivit căruia ”importante sunt buna credință și altruismul”, iar ”cei din frunte trebuie să se așeze pe ultimul loc”. ”Sunt multe de spus dar nu mai are rost”, a mai susținut ea.

”Pentru că importante sunt buna credință și altruismul. Pentru că cei din frunte trebuie să se așeze pe ultimul loc. Pe primul : națiunea și oamenii ei. Pentru că sunt multe de spus dar nu mai are rost. Pentru că e treaba multă și când ești sus și când ești jos. Dacă îți pasă. #PentruOameni. #PentruViitorulCopiilorNostri”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.

Ea a postat și o fotografie cu un citat din Winston Churchill: ”Succesul înseamnă să treci de la un eșec la altul fără să pierzi din entuziasm”.

În timul ședinței CEx de marți au existat discuțiile aprinse între Gabriela Firea și Marian Oprișan.

„A fost o discuție, nu are rost să mai intrăm în detalii. A fost o discuție legată de faptul că eu am reiterat și am adus aminte colegilor mei că am stabilim niște principii, că nu ne mai vedem în afara CEx-ului și am explicat că de aceea eu nu am fost ieri la acea întâlnire, la CEX-ul paralel, iar dumnealui a spus că se simte jignit”, a precizat Firea.

Viorica Dăncilă a anunțat, marți noapte, după ședința CEx al PSD că și-a dat demisia din funcția de președinte al PSD. Ea a precizat că nu e un moment de slăbiciune, ci este un gest de demnitate făcut pentru partid.

Marcel Ciolacu a preluat interimatul la conducerea formațiunii.

Totodată, Paul Stănescu l-a înlocuit pe Mihai Fifor în funcția de secretar general.

Un Congres al PSD ar putea avea loc în luna februarie, a anunțat Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel