FURIE în Olanda, după ce o româncă a fost DATĂ AFARĂ din MAGAZIN de SĂRBĂTORI

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Maria Vasile este o româncă greu încercată de viată, care a vândut timp de cinci ani ziare în magazinul Albert Heijn din Aalsmer. Recent, un nou manager i-a interzis să mai vândă ziare în interior, fapt ce a atras furia comunității olandeze din localitate. 

Maria Vasile a părăsit România acum cinci ani pentru a-și putea întreține familia. Singura ei sursă de venit este reprezentată de banii câștigați de pe urma vânzării ziarelor în "Albert Heijn". Maria este nevoită să-și întrețină singură cei doi copii din România si mama care suferă de cancer osos.

„Vând ziare aici de cinci ani și am deja clienții mei. Nu am avut niciodată probleme aîn magazin. A venit însă un nou manager care nu mă mai lasă în magazin. Nu am mai fost lăsată să-mi vând ziarele," a spus Maria. 

Mulți clienți care o cunosc pe Maria și s-au obișnuit cu ea sunt revoltați de măsura noului manager de la Albert Heijn din Aalsmer. 

"Suntem cu adevărat furioși", spun două doamne în vârstă. Bătrâna continuă furioasă: "Am sunat managerul și mi-a spus că este o măsură foarte bună", a mai spus bătrâna revoltată. 

Din cele relatate de presa olandeză, managerul nu poate răspunde la acuzații pentru că este în vacanță până miercuri. Departamentul de comunicare de la sediul din Zaandam a răspuns astfel: 

„Ne dorim ca toți clienții noștri să se bucure de cumpărături cu noi și managerul de supermarket a primit câteva plângeri din partea clienților cu privire la vânzătorul de ziar El a decis că aceasta nu mai poate vinde ziare în magazin," se arată în comunicatul companiei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel