Franța. Mecanic de locomotivă, atacat în tren de doi tineri români. Bărbatul, lovit în față și în coapsă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Narbonne: un mecanic de locomotivă a fost agresat, în afara orelor de serviciu, de un minor român, aflat la bordul unui tren.

Evenimentele au avut loc joi, 20 ianuarie, pe linia interurbană Montpellier - Narbonne. 

Un mecanic de tren, care călătorea în timpul liber, pe linia Intercity Montpellier-Narbonne, a fost agresat joi, în miezul zilei, pentru că a îndrăznit să le atragă atenția unor tineri, de origine română, care cereau pasagerilor să semneze o petiție, că locul nu este potrivit. 

Cel mai înalt dintre cei doi s-a enervat, apoi, și a lovit victima de mai multe ori în față și în coapsă. 

Tânărul a fost arestat la gara din Narbonne și plasat în custodia poliției în așteptarea unei decizii a parchetului din Montpellier, care urma să aibă loc vineri. 

Alți doi cetățeni români, care pretindeau a fi surdo-muți, au fost arestați de poliție la finele săptămânii trecute, după ce au cerut donații de la trecători, în Franța.

 

Doi români, falși surdo muți, prinși în flagrant în Franța

 

Doi români, falși surdo-muți, au fost depistați joia trecută de poliția Lensois, după ce autoritățile au primit o sesizare. 

Un român, în vârstă de 19 ani, și o româncă, în vârstă de 25 de ani, se aflau pe strada Jean-Souvraz din Lens și s-au dat drept surdo-muți pentru trecători, pentru a colecta donații. Filmați de camerele de supraveghere, au primit imediat un alt tip de privitor... Plasați în arest la secția de poliție, cei doi români au scăpat în cele din urmă de teatru: nici unul, nici celălalt nu era surd sau mut.

La momentul arestării, în buzunarele lor au fost găsite peste 270 de euro în numerar. Suspecții au fost eliberați în cele din urmă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel